Contacta con nosotros

¿Quieres pertenecer a la Asociación?

Colegio fundado en Palma de Mallorca en el año 1561 

SA NOSTRA lliura 10.400 euros a l’ONG Montisión Solidaris

SA NOSTRA lliura 10.400 euros a l’ONG Montisión Solidaris

  • La recaptació íntegra del concert de Joaquín Achúcarro al Castell de Bellver
  • El president de SA NOSTRA agraeix la tasca per combatre l’exclusió social

 

Ens plau informar-vos que el president de SA NOSTRA, Fernando Alzamora, ha lliurat a Javier Blas, president d’Antics Alumnes de Montisión Solidaris (AAMS), 10.400 euros. Aquesta fou la recaptació íntegra del concert que va oferir Joaquín Achúcarro, un dels pianistes espanyols més reconeguts, en el Castell de Bellver el passat 6 d’agost. El nombrós públic assistent va permetre aquesta important recaptació que ajudarà AAMS a combatre l’exclusió social d’infants i famílies.

‘La solidaritat és un dels pilars que mantenim ferms a l’Obra Social de SA NOSTRA perquè ens permet, per un costat, contribuir socialment i combatre l’exclusió econòmica. I, per l’altre costat, mobilitzar la societat per ajudar a fer front a les emergències socials’ ha destacat Fernando Alzamora a l’acte de lliurament.

Per la seva part, Javier Blas ha agraït la col·laboració de SA NOSTRA: ‘la donació extraordinària d’aquests 10.400 euros és vital per a la nostra institució, per poder mantenir i continuar amb totes les tasques d’ajut i de cooperació que tenim establertes i en marxa. Montisión Solidaris agraeix la donació feta i se suma al compromís ciutadà d’eradicar la fam i la discriminació en el món’.

Alzamora ha volgut recordar que tots els beneficis recaptats amb la venda d’entrades en els diferents concerts i esdeveniments solidaris que organitza SA NOSTRA i l’Obra Social, amb la col·laboració de BMN, es destinen a entitats dedicades a les urgències socials.

Antics Alumnes de Montisión Solidaris

Amb els 10.400 euros de l’ajut de la recaptació, els Antics Alumnes de Montisión Solidaris refermaran el projecte ‘Aliments i Solidaritat’, mitjançant el qual s’ofereix des del 2008 una distribució gratuïta d’aliments a persones en risc d’exclusió social.

‘Un total de 3.910 unitats familiars, integrades per 7.951 persones, de les quals el 30% són menors, es beneficien dels projectes impulsats per la nostra organització. Tot això, gràcies a que disposam de 210 voluntaris que treballen amb força dedicació i una generositat exemplar’ ha subratllat Javier Blas.

Amb la donació de SA NOSTRA també es podran dur a terme altres iniciatives com: facilitar roba i joguines a infants menors de 12 anys, oferir assessoria legal, cursos de formació i promoció laboral a persones amb necessitats i l’aprofitament de finques agrícoles a hores d’ara abandonades.

FOTOGRAFIES. De dreta a esquerra: Llorenç Julià, sotsdirector general de SA NOSTRA, Javier Blas, president d’Antics Alumnes de Montisión Solidaris, Fernando Alzamora, president de SA NOSTRA i Blai Vidal, vocal d’Antics Alumnes de Montisión Solidaris.

Ben atentament,

Gaspar Caballero Femenias

Comunicació Balears