Contacta con nosotros

¿Quieres pertenecer a la Asociación?

Colegio fundado en Palma de Mallorca en el año 1561 

Jornada de formació del voluntariat

Una de les responsabilitats del departament de recursos humans és la formació del voluntariat en temes que puguin ser útils per poder dur a terme la nostra feina amb major eficàcia, bon tracte als beneficiaris i encert.

El nostre projecte “Aliments i solidaritat” és un exemple de diversitat cultural. Els beneficiaris provenen de molt variats països, son de diferents cultures i practiquen distintes religions.

Tenir un parell de claus per entendre millor les persones que pertanyen a cultures no prou conegudes per nosaltres pot ser determinant per entendre-les millor.

congo-dona

Per això hem pensat que podria ser molt útil per tots que una de les nostres voluntàries, la germana Teresa Vilarino, que ha viscut 22 anys al Congo, ens pogués parlar d’un tema que coneix bé com és “La dona africana”.

En conseqüència, vos convocam a una jornada de formació del voluntariat que tendrà lloc el proper dia 12 de novembre a les 18’45 al nostre local (Lluis Martí 67 a, “oficina” o lloc de trobada de la coral) . Procurarem fer ràpid les tasques del dia per tal de que tothom pugui venir.

Així mateix vos volem fer saber que ja tenim data i lloc per l’Assemblea General: 12 de desembre a Son Bono. Celebrarem, també, el dinar de Nadal dels voluntaris. És molt recomanable que hi assistim tots.

Blai Vidal

Carlos Gómez