Contacta con nosotros

¿Quieres pertenecer a la Asociación?

Colegio fundado en Palma de Mallorca en el año 1561 

Concierto Benéfico «Nins que toquen musica per ajudar a altres nins»

Benvolgus amics i amigues:

El proper dia 20 d’octubre a les 19’30 hores a l’Església de Monti-Sion tendrà lloc el Concert de la Junge Camerata Acadèmica Sant Llorenç.

portadaLa Junge Camerata Academica és una formació musical singular integrada per nins i nines de entre 3 i 19 anys. Va ser fundada l’any 1999 per Isabel Morey i Neil Fellows per donar als seus alumnes la possibilitat de tocar en conjunt des de la primera classe de violí. Els membres de l’orquestra reben classes del mètode Suzuki. Actualment treballen per a l’orquestra quatre professors, i està integrada per més de 100 alumnes, una part dels quals participa en aquest concert de Mallorca. L’Orquestra és convidada per fer concerts per tot Europa, per a ocasions molt especials. El 2011 va ser reconeguda com a Escola exemplar de la Deutsche Suzuki Gesellschaft.

El concert de dia 20 d’octubre a Monti-Sion està organitzat pel Col·legi Monti-Sion, Col·legi Madre Alberta, Associació d’Antics Alumnes de Monti-Sion i Associació d’Antics Alumnes de Madre Alberta.

El programa inclou obres de Bohn, Händel, Back, Dvorak, Albinoni, i d’altres autors, entre els quals Fellows.

Les entrades es poden adquirir als Col·legis Monti-sion i Madre Alperta i a la seu de la Fundació Monti-Sion Solidària (Carrer Lluis Martí 69 de 10 a 12 hores), per un preu de 10 €.

Tot el que es recapti serà en benefici de la Fundaciò Monti-Sion Solidària, per tant vos demanam una màxima implicació per tal de que el concert sigui tot un èxit.

concierto

Una abraçada

Blai Vidal Bibiloni
President de la Fundació Monti-Sion Solidària